برنامه تلگرام یک برنامه پیام رسان است که به دلیل سرعت بالا و امنیتی که دارد در میان افراد در کل دنیا به محبوبیت بالای دست پیدا کرده است. برنامه تلگرام را می شود بر روی هر دستگاهی نصب کرد و از قابلیت های بی نظیر آن استفاده کرد. اما موضوعی که وجود دارد این است که بعضی از افراد به دنبال حذف اکانت تلگرام خود هستند. نکته ای که باید در هنگام دیلیت اکانت تلگرام در نظر داشته باشید این است که بعد از پاک کردن برنامه تلگرام با استفاده از یکی از روش هایی که در ادامه توضیح داده خواهد شد، تمامی اطلاعات شما مثل پیام ها، مخاطبین، گروه ها و … پاک خواهد شد. پس اگر با علم به این موضوع هم چنان قصد دارید مراحل دیلیت اکانت تلگرام را دنبال کنید در نجوا نیوز با ما همراه باشید.

Delete Telegram

دیلیت اکانت تلگرام به صورت خودکار

در تلگرام قابلیتی وجود دارد  که اگر بعداز مدت طولانی در اکانت خود وارد نشوید، برنامه تلگرام به صورت خودکار حذف خواهد شد. اصولا تنظیمات این بخش به صورت پیش فرض تعیین شده است که حدودا 6 ماه می باشد. به این معنی است که اگر تا شش ماه پس از آخرین زمان آنلاین بودن در تلگرام در اکانت خود آنلاین نشوید، تلگرام شما به صورت خودکار حذف خواهد شد.

نکته قابل توجه این است که شما می توانید با رفتن به بخش تنظیمات برنامه تلگرام مدت زمان حذف خودکار اکانت خود را تغییر بدهید. حال می توانید مدت زمان دیلیت اکانت را کم کنید یا زیاد کنید.

Delete Telegram

دیلیت اکانت تلگرام به صورت دستی

اولین قدم از روند دیلیت اکانت تلگرام شما باید وارد برنامه تلگرام شوید و سپس در بالای صفحه سمت چپ علامتی به شکل سه خط وجود دارد بر روی آن کلیک کنید.

در مرحله بعدی از میان منوهای مختلفی که دیده می شود گزینه تنظیمات را انتخاب کنید تا وارد بخش اصلی تنظیمات تلگرام شوید.

Delete Telegram

در ادامه نیاز است از منوهای جدیدی که دیده می شود منو حریم خصوصی و امنیت را انتخاب کنید. در نهایت نیز در صفحه جدیدی که باز می شود گزینه ای وجود دارد به نام دیلیت اکانت آن را انتخاب کنید و معین کنید که بعد از گذشت چه مدت زمانی از آخرین آنلاین بودن خود در برنامه تلگرام ، روند دیلیت اکانت خودکار انجام شود و تنها کافی است یکی از گزینه های حذف خودکار تلگرام را به دلخواه خود انتخاب کنید کا از یک ماه شروع می شود و تا یک سال ادامه دارد.

Delete Telegram

بعد از انتخاب یکی از گزینه های یک ماهه، سه ماهه، شش ماهه و یک ساله بعدار آخرین زمان آنلاینی در برنامه تلگرام اگر در این مدت زمان تعیین شده فعال نباشید، اکانت تلگرام به صورت اتوماتیک پاک خواهد شد. شما می توانید بعد از تغییرات در تنظیمات گوشی خود از حذف خودکار جلوگیری کنید و در صورت تمایل برنامه تلگرام را به صورت کامل از روی گوشی خود و یا سایر سیستم ها پاک کنید.

Delete Telegram

علت حذف خودکار اکانت تلگرام

همانطور که گفته شد علت به وجود آمدن حذف خودکار اکانت تلگرام به دلیل تنظیماتی است که در بالا انتخاب شده است. این گزینه برای آن دسته از افرادی که قصد دیلیت کردن اکانت تلگرام خود را دارند و برای این اتفاق نیز عجله ای زیادی ندارند، می تواند یک انتخاب بسیار مناسب باشد. اما اگر شما جز آن دسته از افرادی هستید که دیر به دیر به تلگرام خود سر می‌ زنید و به هیچ عنوان نمی خواهید که این مورد باعث حذف اکانت تلگرام شما شود، حتما این گزینه را روی مدت زمان یک سال قرار دهید که با حذف شدن اکانت، اطلاعاتی که در تلگرام خود دارید از بین نرود.

Delete Telegram

دیلیت اکانت تلگرام به روش لینک مستقیم

ابتدا باید وارد سایت اصلی حذف اکانت تلگرام یعنی my.telegram.org شوید. برای این روند حتما باید از برنامه های تغییر آی پی استفاده کرد.

در مرحله دوم پس از وارد شدن به ادرس گفته شده تصویری برای شما باز خواهد شد. در این کادر تلگرام از شما می خواهد که شماره ای خود را در داخل کادر وارد کنید. این نکته را در نظر داشته باشید که شماره ای که وارد می کنید با پیش شماره کشور خود وارد کنید.  به عنوان نمونه کد ایران را با شماره 98+ وارد کنید که باید به جای 0 در ابتدای شماره خود وارد شود.

Delete Telegram

مرحله سوم از دیلیت اکانت تلگرام، در این مرحله یک کد تایید برای شما ارسال خواهد شد. کد ارسالی را وارد کنید و دکمه آبی رنگ را به عنوان ورود را انتخاب کنید.

Delete Telegram

در این مرحله بعد از وارد شدن، گزینه های برای شما باز خواهد شد. گزینه دوم دیلیت اکانت می باشد و با انتخاب آن وارد صفحه ی حذف حساب کاربری تلگرام خود منتقل می شوید.

مراحل اصلی دیلیت اکانت تلگرام را پشت سر گداشتیم در آخرین مرحله تلگرام به شما هشدار خواهد داد که با حذف اکانت خود، تمامی اطلاعات شما پاک خواهد شد.

Delete Telegram

در صورتی که با این موارد مشکلی ندارید، می توانید با کیلیک بر روی دکمه آبی رنگ حساب خود را به صورت کلی پاک کنید.

در این قسمت قبل از حذف کردن تلگرام خود می توانید با ارسال مشکل خود با برنامه تلگرام دلیل حذف اکانت خود را بیان کنید. فقط کافی است در کادر سفید رنگ مشکلات خود را بنویسید.

Delete Telegram

پس از کلیک برای حذف، تلگرام برای اطمینان خاطر از شما می‌پرسد که آیا برای حذف اکانت خود مطمئن هستید؟ با کلیک روی دکمه‌ی قرمز رنگ حساب شما به کلی از بین خواهد رفت.

Delete Telegram

به این مقاله چند ستاره می دین؟
[کل: 0 میانگین: 0]

پاسخ ترک

لطفا نظر خود را وارد کنید
لطفا نام خود را اینجا وارد کنید